Home-Zeer ruime vrijstaande villa met open kelderruimte en overloop zwembad
new
515.000
Zeer ruime vrijstaande villa met open kelderruimte en overloop zwembad

Zeer ruime vrijstaande villa met open kelderruimte en overloop zwembad

Aan de ingang van het zeer mooie golf resort ‘La Finca’. Op een hoge locatie met panoramische zichten over de citrus velden en zichten op de zoutmeren en de middellandse zee.

De exclusieve villa heeft 3 slaapkamers en 4 badkamers, een zeer mooi privé zwembad met overloop, mooi uitgeruste keuken, grote leefruimtes en terassen en een bijzonder ruime en open kelder  waardoor je totaal geen kelder ervaring hebt. De 4 badkamer is gelegen in de volledig afgewerkte kelder waar je een extra kamers, hobbyruimte…. kan van maken. Kortom een moderne woning met alle comfort en aangename ruimtes op een fijne locatie.

De villa’s hebben alle een  zuid/oost – oriëntatie met prachtige views en genieten van alle privacy.  Door de verschillende plot groottes variëren de prijzen tussen  515.000€ & 550.000€

Op slechts 200m van verschillende horecazaken en shops maakt dat je hier alle gemakken vlak bij hebt. De sportieveling vind zijn uitdaging op het golfterrein, het heuvelachtige landschap is zeker voor de geoefende wielrenner een leuk parcours en voor de wandelaars zijn er kilometers natuurgebied met uitdagingen in alle grootorde.

De kust van Guardamar of La Mata bereik je op een 15-tal auto minuten.

Luchthaven Alicante 30′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 515.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : algorfa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 4
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 198
Oppervlakte terras : 150
Totale grond oppervlakte : 340
Status : Te Koop
Pand ID : 3656

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant