ZEER MOOIE GELIJKVLOERSE VILLA IN BENIJOFAR

Prachtige gelijkvloerse villa op een hoekperceel van 450m² met een fantastisch panoramaterras met buitenkeuken en  ongelofelijke zichten.

De villa is afgewerkt met materialen van hoogwaardige kwaliteit, domotica, camera’s, alarm, beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. De zeer lichtrijke leefruimte met ramen die helemaal weg kunnen in de muur creëert een enorm binnen – buitengevoel wat in Spanje zeer belangrijk is, je stapt echt van de leefruimte naar het fantastische ruime zwembad. De keuken is zeer compleet geïnstalleerd met bosch toestellen.

Het zwembad van 4,5 bij 9 is uitgerust met een solar lamellendek en een warmtepomp waardoor je het hele jaar kan genieten van je zwembad. Daar het leven in Spanje zich buiten afspeelt is 3 jaar geleden een fantastisch dakterras met bijkeuken gemaakt waar je heel de dag kan genieten van de zon en de ongelofelijke 360* views.

De woning is volledig omheind, heeft prachtige terrassen een automatische poort waardoor wel 3 wagens op het terrein kunnen geplaats worden. ER is een berging voorzien voor fietsen of scooters…

DE ligging… in het levendige, pittoreske Benijofar waar het hele jaar leven is en alle voorzieningen van supermarkten, resto’s … allemaal op wandelafstand  te bereiken zijn.

De aansluiting met de AP7 is vlakbij waardoor je binnen de 25min op de luchthaven bent van Alicante.

Door de goede uitvalsbasis ben je binnen de 10′ aan de kust tussen de plaatsen Guardamar en Torrevieja.

DE woning is van 2014, staat op een grondstuk van 440m² en heeft een bebouwde oppervlakte van 225m².

 

Meer info

Prijs:475.000
Status:Te Koop
Costa:Costa Blanca
Plaats:Benijofar
Slaapkamers:3
Badkamers:2
Type woning:Villa
Oppervlakte woning:150
Oppervlakte terras:150
Totale grond oppervlakte:450

Pand delen

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant