Home-Zeer mooi afgewerkte appartementen in San Pedro del Pinatar
topper
254.900
Zeer mooi afgewerkte appartementen in San Pedro del Pinatar

Zeer mooi afgewerkte appartementen in San Pedro del Pinatar

Zeer mooie bungalow appartementen in het centrum van San Pedro del Pinatar, bekend voor zijn voetbalarena, zijn helende modderbaden, zoutmeren met Flamingo’s en zijn nieuwe boulevard. Dit is de plaats waar de Spanjaarden uit het binnenland in het weekend en de vakanties naartoe komen, waar een perfecte mix is tussen de locals en de expats.

De bouwheer is gekende voor zijn fantastische afwerking, heel compleet uitgeruste woningen met een keuze uit de beste materialen. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en 2 volledig uitgeruste badkamers. Een derde multifunctionele ruimte kan gebruikt worden als 3de slaapkamer, kantoor…

De topfloor appartementen hebben een zeer mooie dakterras met pergola, een afgesloten compleet uitgeruste buitenkeuken met grill, vuur, koelkast, bergkasten spoelbak, led licht… een droomconcept daar je in Spanje buiten leeft!!

Ook de ligging is bijzonder goed daar je alles te voet zou kunnen doen, op 1,2km van de zee en promenade en op wandelafstand van bars, restaurants, supermarkten….

Directe aansluiting met de AP7: Murcia airport : 25min

Alicante airport: 50 min

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 254.900
Costa : Costa Calida
Plaats : Pilar de la Horadada
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type woning : Appartement
Oppervlakte woning : 80
Oppervlakte terras : 55
Status : Te Koop
Pand ID : 4683

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant