Villa in Cabo Roig

Een fantastisch modern, nieuw wooncomplex met 31 villa’s met privézwembad in de beste buurt van Orihuela, tegenover het beroemde dennenbos van de Dehesa de Campoamor, met een prachtig uitzicht en uitstekende verbindingen met de snelweg en de nabijgelegen steden.

Elke villa heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers.

Deze villa’s bevinden zich in een bevoorrechte omgeving om te genieten van uw vrije tijd, dicht gelegen bij alle voorzieningen, slechts 10 minuten rijden naar het strand van Campoamor en maar liefst drie golfbanen met 18 holes binnen handbereik! (Las Ramblas, Campoamor en Villamartin Golf).

Bezoek het nabijgelegen winkelcentrum La Zenia Boulevard, het grootste open winkelcentrum in Europa met 150 winkels en restaurants.

Geniet van de beste stranden aan de Costa Blanca Zuid, een verscheidenheid aan watersporten en een breed scala aan restaurants en bars.

Een uitstekende optie voor diegenen die willen genieten van hun vakantie aan de Costa Blanca en voor diegenen die gedurende het jaar willen genieten van het heerlijke klimaat en de zon van de Costa Blanca.

Meer info

Prijs:349.000
Status:Te Koop
Costa:Costa Blanca
Plaats:cabo roig
Slaapkamers:3
Badkamers:3
Type woning:Villa

Pand delen

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant