Home-Superieure Frontline villa
new golfresort
1.190.000
Superieure Frontline villa

Superieure Frontline villa

In het gloednieuwe golfresort ‘Font del LLop’ op slechts 15′ van Alicante airport vind je hier een prachtig resort omgeven door heuvels en natuurgebieden. Op dit moment kan je hier als eerste instappen in een project dat zonder twijfel een enorme topper gaat worden. Er is een prachtig uitgewerkt masterplan met vele sport- en welness faciliteiten die zullen worden aangeboden buiten de 18 holes golf.

Door de enorme vraag naar grote en supermooie villa’s hebben ze alvast 4 villa’s in de lancering op een plot van 900m² pal aan het golfresort. Deze superieure villa heeft een zeer ruime kelder met parkingplaats voor + 2 auto’s en extra ruimtes kamers, badkamers, fitness, gameroom, …. je kan het allemaal bedenken

De villa heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers, gastentoilet, enorme terrassen, solarium, zeer groot overdekt terras met plaats voor de buitenkeuken….

De huizen zijn gekenmerkt met mooie aangelegde terrassen en tuin,  een ruim overloop privé zwembad van 10 x 3 en zeer mooie en kwalitatieve afwerking van de huizen. De villa’s hebben zeer mooie en kwalitatieve keukens, enorm veel lichtinval met open zicht naar de golf. Alle woningen worden voorzien van vloerverwarming. Tevens is er een ruim dakterras met fantastische views om bij weg te dromen.

Prijzen 1.190.000€ (eerste lijn met kelder!!)

Het resort ligt op slechts 3 km van de autobaan, een mooie weg langs de wijnranken van Alicante brengt je tot je bestemming. 5′ verderop vind je de stad Aspe met alle voorzieningen (supermarkten, restaurants…) en zeer mooi historisch centrum en gezellige pleintjes. Tevens culinair is het hier genieten met streekwijnen en producten, sterren restaurant…

Alicante airport: 15′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 1.190.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Aspe
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3,5
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 210
Oppervlakte terras : 140
Totale grond oppervlakte : 900
Status : Te Koop
Pand ID : 3782

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant