Home-Stijlvolle gelijkvloerse villa’s op nieuw golfresort
new golfresort
342.900
Stijlvolle gelijkvloerse villa's op nieuw golfresort

Stijlvolle gelijkvloerse villa’s op nieuw golfresort

Op het prachtige domein van Altaona golf, nabij Murcia stad (10′) en Corvera airport (10′), in een groene oase omringd door heuvels met een enorm verzicht op de Murcia omgeving. Op slechts 20′ bent u bij de stranden van de Mar Menor vanwege de zeer goede bereikbaarheid.

Een zeer gekende bouwer uit Pilar de la Horadada lanceert hier een geweldig mooi nieuw project. Op grondstukken van 450m² kan je kiezen uit een 5-tal gelijkvloerse luxe villa modellen variërend tussen 105 & 154m² woonoppervlakte.

Alle modellen hebben 3 slaapkamers, 3 badkamers, gastentoilet, een aparte wasplaats, mooie en volledig uitgeruste keukens en badkamers. Alle voorzien van een ruim privé zwembad en aangelegde terrassen. Elke woning heeft een eigen privé parkingplaats voor de wagen op het eigen terrein. De woningen zijn mooi omheind en voorzien van een automatische poort.

Hou je van rust, wil je genieten van mooie uitzichten vanaf je terras en wil je instappen in een zeer mooi project aan lanceringsprijzen dan is dit een uitgelezen kans. prijzen variëren van: 342.900€ tot 436.900€

Murcia is een prachtige streek met een heuvellandschap waar je naar hartenlust kan fietsen en wandelen en echt kan genieten van de mooie dingen der natuur. Ook is dit een echte druivenstreek voor wie houdt van een lekker glaasje wijn. Tevens vind je hier Amandelbomen, olijfbomen, granaatappel…

Murcia stad geniet van zeer mooie historische gebouwen, is een echte universiteitsstad en heeft een enorm aanbod aan winkels, winkelcentra en alom gekende culinaire topadressen.

Alicante Airport : 60′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 342.900
Costa : Costa Calida
Plaats : Murcia
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3,5
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 137
Oppervlakte terras : 140
Totale grond oppervlakte : 450
Status : Te Koop
Pand ID : 3869

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant