You are here:Home-Riante nieuwbouwvilla, B&B met fantastisch open view

Riante nieuwbouwvilla, B&B met fantastisch open view

Op 15 minuten van de levendige stad Alicante ligt deze prachtige uitgestrekte villa op een terrein van 2600m² met een panoramisch zicht over Alicante en de mediteranean.

De villa is gelegen in Valle del sol in Mutxamel, het leuke autentieke Spaanse dorp waar een kleine airport is voor sportvliegtuigjes.

De zeer ruime villa telt maar liefst 5 slaapkamers 5 badkamers waarvan 4 met ensuite badkamer. De woning is volledig a la carte gebouwd door Belgische eigenaars en is voorzien van een zeer goede isolatie en er is gebruik gemaakt van de beste materialen. Alle kamers hebben een airzone klimaatregeling, mooie ingebouwde kasten en zoveel moois om te ontdekken. De woning beschikt over 12 zonnepanelen , er is een zonneboiler en elektrische boiler zodat er steeds voldoende watercapaciteit is.

Er is een riante oprijlaan, zeer veel parkeerruimte en een mooi zoutwater zwembad met poolhouse dat voorzien is toilet, douche en buitenkeuken. Het perceel is zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt alle privacy. De Tuin is volledig voorzien van besproeiing welke met een domotica systeem kan worden bediend. Achter de woning is een natuurgebied waar je heerlijk kan wandelen, mountainbiken enz. Naast de woning is nog een bouwperceel van 2400m van de eigenaars welk tevens kan worden bijgekocht, u kan dus nog bijbouwen of de Tuin lekker uitbreiden met mooie tropische palmbomen om zo een echt vakantieparadijsje te realiseren.

Gelijkvloers heeft de woning een inkomhal met aparte toegang naar 3 slaapkamers boven welke alle een ensuite badkamer hebben en toegang geven tot het gemeenschappelijke terras op de eerste verdieping waar je kan genieten van enorme verzichten. Verder is er boven een ruime vide met mini keukentje.

Gelijkvloers komt men na de inkomhal binnen een riante zeer goed uitgeruste  open keuken met toegang naar de zeer lichtrijke leefruimte. Vanuit de leefruimte heb je dan weer toegang naar het grote (75m²) deels overdekte terras waar je heerlijk kan genieten van de views, je ontbijtje….

Verder is er nog 1 ensuite slaapkamer badkamer en 1 slaapkamer met badkamer in de gang of gastenbadkamer/toilet. Verder is er nog een wasruimte/technische ruimte.

De woning geniet ook van een ruime inpandige garage met automatische poort. Verder is de woning ook onderkelderd met de mogelijkheid voor opslag, wijnkelder.

Kan jij genieten van rust en ruimte dan is dit pareltje een  buiten kans. Een zeer moderne woning met oog voor kwaliteit en duurzaamheid.

De woning is trouwens ook uitgeruste met een camerasysteem zodat je buiten alles kan opvolgen via je smartphone of laptop.

 

Alicante airport: 25′

Meer info

Prijs:995.000
Status:Te Koop
Costa:Costa Blanca
Plaats:Alicante
Slaapkamers:5
Badkamers:5
Type woning:Villa
Oppervlakte woning:350
Oppervlakte terras:300
Totale grond oppervlakte:2600

Pand delen

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant