Premium villa met fantastische zichten

Deze villa’s worden gebouwd op een van de groenste delen van Las Colinas Golf & Country Club.
Met percelen van bijna 1000 m2 en een uniek exclusief ontwerp, integreren deze Premium Villa’s alle comfort om te genieten van een andere manier van leven.

Deze luxueuze woningen bieden bijna 250 m2 bebouwde oppervlakte bestaat uit een grote woonkamer-keuken, twee slaapkamers met een gedeelde badkamer, gastentoilet, een grote slaapkamer met en-suite een dressing, badkamer en een eigen terras, en een kelder met een patio vol licht die voor verschillende doeleinden kan gebruikt worden.

Op de bovenste verdieping is er een solarium met uitzicht op de golfbaan en om te genieten van het beste weer aan de Costa Blanca.
Buiten is er een royale tuin met overloopzwembad en een buitengewoon uitzicht.

Kasten met glanzende afwerking, binnendeuren met een speciale hoogte van 2,30 m, centrale airconditioning met warmtepomp, luchtverversingsysteem met warmte recuperatie, elektrische vloerverwarming in de badkamers, volledig uitgeruste keuken (Bosch), smart home-technologiesysteem om de lichten en het alarm te bedienen, ramen van het merk Cortizo met gemotoriseerde jaloezieën in alle slaapkamers, een aangelegde tuin en natuurlijk een zwembad zijn bij de prijs inbegrepen.

Als u op zoek bent naar iets bijzonders, dan hebt u het hier gevonden!

Meer info

Prijs:890.000
Status:Te Koop
Costa:Costa Blanca
Plaats:Las Colinas
Slaapkamers:3
Badkamers:3
Type woning:Villa

Pand delen

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant