Home-Premium villa ‘Bright Patio’ op Las Colinas Golf
key ready
1.485.000
Premium villa 'Bright Patio' op Las Colinas Golf

Premium villa ‘Bright Patio’ op Las Colinas Golf

Premium villa ‘Bright Patio N5’ wordt gebouwd op een fantastische locatie op de gelauwerde golf van Las Colinas.

De villa is een pareltje van modern architectuur waar de leef compartimenten van elkaar gescheiden zijn en waar je wordt omringd door een enorme glaspartijen en zeer veel natuurlijke lichtinval. De woning is perfect georiënteerd met een vrij en open zicht op het golfterrein. Dankzij de hoogte en indeling geniet je van alle privacy op de verschillende terrassen en het overloop zwembad met glazen wand.

De riante villa van 240m² heeft op elke verdieping een slaapkamer en badkamer en een apart gastentoilet bij de inkom. De slaapkamers en badkamers zijn zeer luxueus ingericht zoals we van deze bouwheer gewoon zijn. De ruime open keuken met zeer veel kastruimte heeft een fantastische zitruimte omgeven door glas waardoor je echt één bent met de natuur. De cosy zithoek heeft vrije zichten op het golfterrein en biedt direct toegang naar het gigantische terras dankzij de glazen hoekraampartijen welke volledig open schuiven.

Wil jij genieten van een blijvend open zicht op dit fantastisch resort met eigen beachclub aan het strand, wees er dan snel bij want deze villa is meteen instap klaar !!!

Alicante airport: 45′

Murcia: 35′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 1.485.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Las Colinas
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3,5
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 240 + 90
Oppervlakte terras : 120
Totale grond oppervlakte : 1000
Status : Te Koop
Pand ID : 4256

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant