Home-Prachtige Terrasappartementen in Orihuela Costa
groot terras
219.000
Prachtige Terrasappartementen in Orihuela Costa

Prachtige Terrasappartementen in Orihuela Costa

Residentie “Villacosta club 3” : 62 zuid gerichte terrasappartementen bestaande uit 2 slaapkamers en 2 badkamers, open keuken en een zeer ruime woonkamer met toegang tot het zeer ruime deels overdekte terras. De appartementen zijn enorm geliefd vanwege het zeer ruime en open gevoel en vooral de extra grote terrassen vanaf 33m²… zo belangrijk in een land waar je het hele jaar door buiten kan leven. Gewoon het perfecte appartement voor een vakantie of permanente bewoning vanwege de grote ruimtes!

Er is een ruime en mooi aangelegde  tuin met zwembad en jacuzzi. Ook een ondergrondse parkeerplaats én berging is in de prijs inbegrepen.

Dit nieuwe project is gelegen in Orihuela Costa, meer bepaald in het populaire gebied van Villamartin. Gelegen tussen mooie villa’s in een doodlopende straatje bezorgd je al de rust waar je voor komt. Wil je toch genieten van het levendige Villamartin dan kan je zelfs alles te voet te voet doen. Voor de golfliefhebbers zit je hier echt in het Mekka van de golf met maar liefst 3 terreinen op 5′ (de green van Campoamor golf ligt slechts op 200m): Villamartin, Las Ramblas en Campoamor.

Het complex bestaat uit 62 appartementen die verdeeld zijn over 7 gebouwen allen met 2 slaapkamers en 2 badkamers.
De gelijkvloerse appartementen hebben een tuin, de appartementen op de eerste en tweede verdieping beschikken over een ruim terras en de penthouses hebben een groot dakterras.
Alle woningen hebben een autostaanplaats en een berging.

GV: 100m² & 70m² terras: 229.000€

1ste en 2de verdiep: 82m² & 27 odf 34m² terras : 219.000€

PH: 82m², terras 20m² en solarium 80m²: 279.000€

Op wandelafstand ligt het commerciële centrum La Fuente met alle voorzieningen zoals bars, restaurants, supermarkten, banken, enz. De stranden in Campoamor, La Zenia-strand en het bekende winkelcentrum Zenia Boulevard zijn 5 min. rijden.

De luchthaven van Alicante is 40 minuten rijden, Murcia luchthaven op 35′

Oplevering juli 2023.

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 219.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Orihuela Costa
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type woning : Appartement
Oppervlakte woning : 82
Oppervlakte terras : 34
Status : Te Koop
Pand ID : 3463

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant