Penthouses op droomlocatie (key-ready)

De flats Samoa liggen in de verkaveling van Villamartín tussen drie iconische golfbanen aan de Costa Blanca: Villamartin Golf, Las Ramblas Golf en Las Colinas Golf.
Op 10 minuten bent u op het strand van La Zenia en op 5 minuten in het Zenia Boulevard shoppingcenter. Dit complex ligt op 40 minuten van de luchthaven van Alicante in een gebied met talrijke diensten en vrijetijdsmogelijkheden
Dit complex bestaat uit 16 flats met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers met vloerverwarming, airconditioning installatie via buizen, grote ramen, privé terrassen en optioneel privé parkeerplaats met bergruimte. In deze promotie is er ook een gemeenschappelijke jacuzzi en zwembad in een tuin.
De dakappartementen beschikken over een groot zonneterras met een jacuzzi, douche in open lucht en een gemetselde barbecue.

Voor mij persoonlijk een van de mooiste complexen! kleinschalig, topligging, prachtige zichten, heldere kanaaltje en natuurgebied, shoppingcentra op wandelafstand….droomlocatie LAATSTE 2 PENTHOUSES !!!

Meer info

Prijs:440.000
Status:Te Koop
Costa:Costa Blanca
Plaats:Villamartin
Slaapkamers:3
Badkamers:2
Type woning:Penthouse

Pand delen

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant