Home-Moderne vrijstaande gelijkvloerse villa in San Pedro
new
390.000
Moderne vrijstaande gelijkvloerse villa in San Pedro

Moderne vrijstaande gelijkvloerse villa in San Pedro

Deze mooie woningen zijn gelegen in het authentieke, levendige San Pedro del Pinatar. Het ganse jaar door is hier een zeer mooie mix van lokale mensen met toeristen tweede verblijvers. San Pedro heeft een zeer mooie uitvalsbasis door zijn goede bereikbaarheid via de AP7, luchthavens Murcia & Alicante.

San pedro en Lo pagan zijn de eerste dorpen die aansluiting maken tussen de Costa Blanca en de Costa Calida en waar je kan genieten van de middellandse zee en de binnenzee Mar Menor.

De ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten van zon, zee & strand, wandelen langs de boulevard of de natuur ontdekken tussen de zoutmeren en de flamingo’s. Ook voor de sportievelingen is er een ruim aanbod om te fietsen, lopen, golfen…

De luxe villa’s hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers een zeer aangename leefruimte met veel lichtinval en een zeer goed uitgeruste keuken. De leefruimte en de  Masterbedroom hebben rechtstreeks contact met het terras en zwembad wat echt een super vakantiegevoel met zich meebrengt. Voor de echte zonnekloppers of voor een gezellige lounge ruimte in de avond is er een mooi solarium waar de mogelijkheden zijn tot het plaatsen van een buitenkeuken, jacuzzi…

ER zijn 2 mooie hoekpercelen met zicht op een mooi park en bijgevolg genietend van zeer veel privacy. De hoekpercelen hebben een zwembad van 7X3, een plot van 289m² en komen op 419.950€.

De andere huizen hebben een plot van 266m² en een zwembad van 3 x 6m voor de prijs van 390.000€

AC, keukentoestellen, ledverlichting binnen/buiten, volledige badkamers, solarium… zijn inbegrepen in de prijs.

 

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 390.000
Costa : Costa Calida
Plaats : San Pedro
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 98
Oppervlakte terras : 110 + 38
Totale grond oppervlakte : 266
Status : Te Koop
Pand ID : 4281

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant