Luxe villa op Las Colinas

Zeer mooie design villa’s met een rustige ligging in een groene oase van Las Colinas Golf & Country Club.

Met percelen van bijna 600 m2 en een uniek, hedendaags ontwerp, voorzien van alle comfort om te genieten van een andere manier van leven.

Deze luxueuze woningen bieden bijna 200 m2 bebouwde oppervlakte bestaat uit een grote woonkamer-keuken,  een grote slaapkamer met en-suite een dressing, badkamer en toegang tot het terras, In de benedenverdieping zijn 2 slaapkamers en een badkamer, toilet en garage. Buiten is er een royale tuin met overloopzwembad en een buitengewoon uitzicht. Er is ook nog een extra ontbijtterras waar je heerlijk zit in het zonnetje en geniet van de fantastische uitzichten op het groene heuvelland

Kasten met glanzende afwerking, binnendeuren met een speciale hoogte van 2,30 m, centrale airconditioning met warmtepomp, luchtverversingsysteem met warmte recuperatie, elektrische vloerverwarming in de badkamers, volledig uitgeruste keuken (Bosch), smart home-technologiesysteem om de lichten en het alarm te bedienen, ramen met gemotoriseerde jaloezieën in alle slaapkamers, een aangelegde tuin en natuurlijk een zwembad zijn bij de prijs inbegrepen.

 

 

Meer info

Prijs:635.000
Status:Te Koop
Costa:Costa Blanca
Plaats:Las Colinas
Slaapkamers:3
Badkamers:2,5
Type woning:Villa

Pand delen

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant