You are here:-Luxe villa met Uniek design
1.050.000

Luxe villa met Uniek design

Deze luxe villa brengt belangrijke nieuwigheden. Gelegen in een van de beste delen van het complex, beschikt het over een ruim solarium met uniek uitzicht op de golfbaan.

Ontworpen op twee verdiepingen, de ruimte in het huis is intelligent verdeeld, op de begane grond met een grote open ruimte met een keuken, eetkamer en woonkamer. Er zijn ook drie slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Naast het uitgebreide terras met aan het eind een overloopzwembad, is er een andere nieuwigheid, de creatie van een tweede terras aan de achterkant met een buitenhaard. Op de begane grond, een binnenplaats met grote ramen die voldoende daglicht binnen brengen, bevat het ook een badkamer en twee kamers die breukbaar zijn voor meerdere doeleinden.

Inbegrepen zijn een keuken van topkwaliteit met apparatuur van het merk BOSCH, alle ingebouwde kasten, volledig geïnstalleerde badkamer, airconditioning met warmtepomp via leidingen met luchtzonesysteem, luchtverversingssysteem met warmteterugwinning, vloerverwarming op de begane grond, standaard aangelegde tuin met watersysteem, verlichting, en 95m2 kunstgras, pre-installatie voor barbeque, buitendouche voor zwembad zone, buiten openhaard, infinity-stijl zwembad van 34,5 m² en een Smart Home Technology-systeem.

Kortom, een spectaculaire villa met een façade van marmeren accenten en originele metalen pilaren als een teken van identiteit.

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 1.050.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Las Colinas
Slaapkamers : 4
Badkamers : 3,5
Type woning : Villa
Status : Te Koop
Pand ID : 1238
Kristof Mallants
I consent to have this site collect my Name, Email, and Phone.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers