Home-Gigantische Frontline golf villa met 5 slaapkamers
new golfresort
1.431.000
Gigantische Frontline golf villa met 5 slaapkamers

Gigantische Frontline golf villa met 5 slaapkamers

Altaona golf is een volledig nieuw resort dat heel makkelijk bereikbaar is op 10min van Murcia stad en Corvera Airport. Het uitgestrekte domein tussen de heuvels brengt je meteen alle rust en toch kan je reeds genieten van een gezellig clubhuis met zicht op driving range, er zijn paddeltennis velden…. en veel meer in de nabije toekomst.

Daar de ontwikkeling in zijn begin stadium is kan je hier genieten van enorme lanceringsprijzen. De villa’s frontline hebben een grondstuk van minimum 1000m².

De bijzonder mooie en grootte villa Olimpo van 280m² heeft 5 slaapkamers en 4 badkamers ensuite en een gastentoilet. De villa heeft een volledige onderbouw voor auto’s, hobbyruimte, fitness… Alle kamers zijn super ruim en hebben alle comfort daar ze voorzien zijn van voldoende kastruimte en eigen badkamers. De villa geeft een enorm licht en een ruimtelijk gevoel vanwege de zeer aangename grote leefruimtes. Ook de buitenruimte, overdekte terrassen…. dit is echt een parreltje!!! Opgelet er is slechts 1 grondstuk groot genoeg voor deze kanjer!!!

De prijs van deze villa met onderbouw is…: 1.431.000

Corvera airport: 10 min

Murcia stad : 10 min

Mar Menor : 20 min

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 1.431.000
Costa : Costa Calida
Plaats : Murcia
Slaapkamers : 5
Badkamers : 5
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 280
Oppervlakte terras : 170
Totale grond oppervlakte : 1200
Status : Te Koop
Pand ID : 3819

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant