Geschakelde villa op prachtige golf

Dit complex is gelegen in een exclusieve omgeving, omringd door de prachtige golfbaan La Finca genaamd en op slechts 15 minuten van de natuurlijke en brede stranden van Guardamar.

Alle eigenaren van een woning kunnen genieten van de exclusieve kortingen op de faciliteiten van de golfbaan en van het 5-sterrenhotel, met spa- en ontspanningsruimte, tennis- en paddlebanen, een fitnessruimte, enz. En natuurlijk het indrukwekkende restaurant en suite-lounge Club.

De residentie telt 11 villa’s, 20 semi-vrijstaande woningen en een gemeenschappelijk zwembad, met een intieme en exclusieve sfeer.

Het complex en de woningen zijn exclusief ontworpen, met kwaliteitsmaterialen en in detail bestudeerd om aan de veeleisende verwachtigen van de klanten te voldoen.

Alle woningen zijn zuid georiënteerd. Met onafhankelijke percelen, ruime tuin, terras en een eigen parkeerplaats.

Een prive zwembad is optioneel.

La Finca ligt in het hart van het platteland van de Vega Baja, op slechts enkele minuten afstand van het dorpje Algorfa.
Het is ideaal voor diegenen die willen verblijven in een vredig gebied met prachtige landschappen en frisse lucht uit de bergen willen inademen.

Een waar paradijs voor golfers.

Een grote verscheidenheid aan trekvogels en kleine dieren hebben een plaats gevonden tussen het groen en de uitgebreide vegetatie van deze indrukwekkende golfbaan.

De recente opening van Hotel La Finca Golf en Spa Resort (5 *) is een geweldige ervaring waarbij u volledig kan ontspannen.

Beperkte aanbieding: deze woning bevat een meubelpakket met een waarde van 15.000 €

Meer info

Prijs:275.000
Status:Te Koop
Costa:Costa Blanca
Plaats:Algorfa
Slaapkamers:3
Badkamers:2
Type woning:geschakelde villa

Pand delen

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant