Home-Geschakelde villa op de eerste lijn golf
new golfresort
330.000
Geschakelde villa op de eerste lijn golf

Geschakelde villa op de eerste lijn golf

In het gloednieuwe golfresort ‘Font del LLop’ op slechts 15′ van Alicante airport vind je hier een prachtig resort omgeven door heuvels en natuurgebieden. Op dit moment kan je hier als eerste instappen in een project dat zonder twijfel een enorme topper gaat worden. Er is een prachtig uitgewerkt masterplan met vele sport- en welness faciliteiten die zullen worden aangeboden buiten de 18 holes golf.

De tweede fase van de geschakelde villa’s zijn net gelanceerd. Je kan kiezen uit 2 of 3 slaapkamers met telkens 2 badkamers. De villa’s hebben een keldervoorziening welke naar wens kan worden afgewerkt. Mits een kleine opleg maak je hier extra kamers, badkamers, fitness, relax….

De huizen zijn gekenmerkt met mooi aangelegde terrassen een ruim privé zwembad en zeer mooie en kwalitatieve afwerking van de huizen. Tevens is er een ruim dakterras met fantastische views om bij weg te dromen.

Prijzen variëren vanaf 330.000€ – 360.000€ tot 450.000

Het resort ligt op slechts 3 km van de autobaan, een mooie weg langs de wijnranken van Alicante brengt je tot je bestemming. 5′ verderop vind je de stad Aspe met alle voorzieningen en zeer mooi historisch centrum. Tevens culinair is het hier genieten met streekwijnen en producten, sterren restaurant…

Alicante airport: 15′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 330.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Aspe
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type woning : geschakelde villa
Oppervlakte woning : 94
Oppervlakte terras : 50
Totale grond oppervlakte : 300
Status : Te Koop
Pand ID : 3764

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant