Home-Gelijkvloerse villa op nieuw golfresort
new golfresort
299.000
Gelijkvloerse villa op nieuw golfresort

Gelijkvloerse villa op nieuw golfresort

Op het prachtige domein van Altaona golf, nabij Murcia stad (10′) en Corvera airport (10′), in een groene oase omringd door heuvels met een enorm verzicht op de Murcia omgeving. Op slechts 20′ bent u bij de stranden van de Mar Menor vanwege de zeer goede bereikbaarheid.

Een zeer gekende bouwer uit Pilar de la Horadada lanceert hier een geweldig mooi nieuw project. Op grondstukken van 300m² kan je kiezen uit een 5-tal gelijkvloerse villa modellen variërend tussen 98 & 106m² woonoppervlakte.

Alle modellen hebben 3 slaapkamers, 2 badkamers een aparte wasplaats, mooie en volledig uitgeruste keukens en badkamers. Alle voorzien van een privé zwembad en aangelegde terrassen. Elke woning heeft een eigen privé parkingplaats voor de wagen op het eigen terrein. De woningen zijn mooi omheind en voorzien van een automatische poort.

Hou je van rust en wil je instappen in een zeer mooi project aan lanceringsprijzen dan is dit een uitgelezen kans.

Murcia is een prachtige streek met een heuvellandschap waar je naar hartenlust kan fietsen en wandelen en echt kan genieten van de mooie dingen der natuur. Ook is dit een echte druivenstreek voor wie houdt van een lekker glaasje wijn. Tevens vind je hier Amandelbomen, olijfbomen, granaatappel…

Alicante Airport : 60′

 

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 299.000
Costa : Costa Calida
Plaats : Murcia
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 104
Oppervlakte terras : 80
Totale grond oppervlakte : 300
Status : Te Koop
Pand ID : 3858

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant