Home-frontline golf villa In new resort
new golfresort
627.000
frontline golf villa In new resort

frontline golf villa In new resort

Altaona golf is een volledig nieuw resort dat heel makkelijk bereikbaar is op 10min van Murcia stad en Corvera Airport. Het uitgestrekte domein tussen de heuvels brengt je meteen alle rust en toch kan je reeds genieten van een gezellig clubhuis met zicht op driving range, er zijn paddeltennis velden…. en veel meer in de nabije toekomst.

Daar de ontwikkeling in zijn begin stadium is kan hier genieten van enorme lanceringsprijzen. De villa’s frontline hebben een grondstuk van minimum 1000m².

De mooie villa Horizon van 150m² heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers ensuite en een gastentoilet. De slaapkamers boven zijn enorm ruim en hebben zeer veel lichtinval. Ook kan je rechtstreeks op het balkon om te genieten van de panoramische views over het golfterrein. Deze woning wordt opgeleverd met een dubbele inpandige garage met sectionaal poort.

Door de grote raampartijen kan je genieten van enorm veel lichtinval en heb je vanuit de leefruimtes en slaapkamers een direct zicht op de tuin met een zeer groot zwembad met jacuzzi gedeelte. Super fijn is ook het grote overdekte terras.

De prijs van deze villa is 627.000€ en er zijn een 12 plots op de eerste lijn uit te kiezen!!!

Corvera airport: 10 min

Murcia stad : 10 min

Mar Menor : 20 min

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 627.000
Costa : Costa Calida
Plaats : Murcia
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3,5
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 150
Oppervlakte terras : 80
Totale grond oppervlakte : 1000
Status : Te Koop
Pand ID : 3794

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant