Home-Fantastische vrijstaande villa’s in Sierra Cortina
Nieuw
659.000
Fantastische vrijstaande villa's in Sierra Cortina

Fantastische vrijstaande villa’s in Sierra Cortina

Sierra Cortina is een bevoorrechte, veilige en beveiligde luxe urbanisatie in Finestra, waar je geniet van het groen en natuur met geweldige zichten naar de middenlandse zee en de skyline van Benidorm of Villajoyosa.

Een bevoorrechte locatie daar je in alle rust geniet in het groen met alle faciliteiten die je kan bedenken vlak bij. Zo is er een nieuwe 18 hols golf op 5′, shoppingcenter La Marina op 3′, de natuur voor wandel- fietstochten, pretparken…. alles op minder dan 10′. Kortom de ideale locatie voor kort of lang verblijf vanwege zijn goede en snelle verbindingsmogelijkheden. De kust van Benidorm, Villajoyosa bereik je op 5′

De vrijstaande villa’s zijn zeer mooi gelegen tussen het groen op grondstukken rond de 450m² of meer. De woningen hebben een bewoonbare oppervlakte van 163m²  of deze met kelder van 209m², alle hebben 3 slaapkamers, 3 badkamers en suite, en een gastentoilet. De tuin wordt mooi aangelegde met Terrassen en een privé zwembad.

Al naargelang het grondstuk en oriëntatie zijn er 4 modellen van woningen waarvan het merendeel met kelder en ondergrondse garage.

De prijzen van de villa’s variëren tussen : 639k, 669k of 689k zonder kelder

659k, 719k, 869k of 889K met kelder

Oplevering voorzien: Zomer 2024

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 659.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Sierra Cortina
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3,5
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 163
Oppervlakte terras : 70
Totale grond oppervlakte : 450
Status : Te Koop
Pand ID : 4394

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant