Home-eyecatcher frontline golf villa op nieuwe resort
new golfresort
781.000
eyecatcher frontline golf villa op nieuwe resort

eyecatcher frontline golf villa op nieuwe resort

Altaona golf is een volledig nieuw resort dat heel makkelijk bereikbaar is op 10min van Murcia stad en Corvera Airport. Het uitgestrekte domein tussen de heuvels brengt je meteen alle rust en toch kan je reeds genieten van een gezellig clubhuis met zicht op driving range, er zijn paddeltennis velden…. en veel meer in de nabije toekomst.

Daar de ontwikkeling in zijn begin stadium is kan je hier genieten van enorme lanceringsprijzen. De villa’s frontline hebben een grondstuk van minimum 1000m².

De bijzonder mooie villa Aqua van 205m² heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers ensuite en een gastentoilet. Vanaf de eerste stap in de villa ben je verwonderd, enorm veel lichtinval een overweldigende patio met zitkuil omringd door kristal helder water, verder kijk je door de metershoge ramen en komt vanaf het verdiep het water als een waterval in het zwembad. Wauw en je kan dan ook meteen van binnen uit je plons lanceren. Alle kamers zijn super ruim en hebben alle comfort daar ze voorzien zijn van voldoende kastruimte en eigen badkamer. De villa geeft een enorm licht en ruimtelijk gevoel en van de prijs van 781.000€ wordt je echt omver geblazen.

De prijs van deze villa is 781.000€ en er zijn een 12 plots op de eerste lijn uit te kiezen!!!

Corvera airport: 10 min

Murcia stad : 10 min

Mar Menor : 20 min

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 781.000
Costa : Costa Calida
Plaats : Murcia
Slaapkamers : 4
Badkamers : 4
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 205
Oppervlakte terras : 120
Totale grond oppervlakte : 1000
Status : Te Koop
Pand ID : 3805

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant