Home-Exclusieve appartementen bij La Sella golfbaan in Denia
golf- en zeezicht
465.000
Exclusieve appartementen bij La Sella golfbaan in Denia

Exclusieve appartementen bij La Sella golfbaan in Denia

Het gevoel omhelsd te zijn door de natuur, zittend op het terras en genietend van een prachtig uitzicht op de zee, naast een uitzonderlijke golfbaan en op korte afstand van het bruisende centrum en haven van Denia, Daar wacht Golf Suites La Sella op u.

Appartementen met 3 slaapkamers, allemaal met toegang tot een terras om te genieten van het licht en de Middellandse Zee, open keuken naar de woon-eetkamer die is uitgebreid met het overdekt terras, kleine details die deze appartementen uniek maken.

We weten dat comfort en energie-efficiëntie voorop staan in een huis, Golf Suites La Sella is ontworpen met deze doelstellingen. Uitgerust met vloerverwarming, warme en koude airconditioningsysteem, opwekking van sanitair warm water met het Ecodan hybride systeem van hoge energie-efficiëntie, inclusief eersteklas apparaten, technische verlichting, alarm, ventilatiesysteem, domotica en lift.

De perfecte aanvulling op deze prachtige appartementen zijn hun gemeenschappelijke zones, ruimtes om te ontspannen, te genieten van het buitenleven, met verschillende buitenzwembaden, tuinen en wellness in elk gebouw. Naast 24/7 bewaking in het hele resort, een 27-holes golfbaan ontworpen door José María Olazabal, een vijfsterrenhotel in Marriott La Sella met spa, fitnessruimte, restaurants, een luxe voor de bevoorrechte enkeling.

Wil jij ook wegdromen van deze uitzonderlijke ligging met prachtige views op de natuur, golf en de middellandse zee, aarzel dan niet langer want het aanbod is beperkt. (prijzen tussen 465.000€ – 555.000€)

Alicante/ Valencia airport: 60′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 465.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Denia
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2,5
Type woning : Appartement
Oppervlakte woning : 120
Oppervlakte terras : 50
Status : Te Koop
Pand ID : 4668

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant