Home-Eerste lijn villa in gloednieuw golfresort
new golfresort
549.000
Eerste lijn villa in gloednieuw golfresort

Eerste lijn villa in gloednieuw golfresort

In het gloednieuwe golfresort ‘Font del LLop’ op slechts 15′ van Alicante airport vind je hier een prachtig resort omgeven door heuvels en natuurgebieden. Op dit moment kan je hier als eerste instappen in een project dat zonder twijfel een enorme topper gaat worden. Er is een prachtig uitgewerkt masterplan met vele sport- en welness faciliteiten die zullen worden aangeboden buiten de 18 holes golf.

De tweede fase van de villa’s zijn net gelanceerd en hebben alle 3 slaapkamers met telkens 3 badkamers. De villa’s hebben een keldervoorziening met inpandige trap welke naar wens kan worden afgewerkt. Mits een kleine opleg maak je hier extra kamers, badkamers, fitness, relax….

De huizen zijn gekenmerkt met  aangelegde terrassen en tuin,  een ruim overloop privé zwembad van 8 x 3 en zeer mooie en kwalitatieve afwerking van de huizen. De villa’s hebben zeer mooie en kwalitatieve keukens, enorm veel lichtinval met open zicht naar de golf. Alle woningen worden voorzien van vloerverwarming. Tevens is er een ruim dakterras met fantastische views om bij weg te dromen. alle huizen hebben een privé autostaanplaats en een inpandige bergruimte.

Prijzen 549.000€ (eerste lijn met kelder!!)

Het resort ligt op slechts 3 km van de autobaan, een mooie weg langs de wijnranken van Alicante brengt je tot je bestemming. 5′ verderop vind je de stad Aspe met alle voorzieningen (supermarkten, restaurants…) en zeer mooi historisch centrum en gezellige pleintjes. Tevens culinair is het hier genieten met streekwijnen en producten, sterren restaurant…

Alicante airport: 15′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 549.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Aspe
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 140
Oppervlakte terras : 120
Totale grond oppervlakte : 360
Status : Te Koop
Pand ID : 3772

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant