design villa in Estepona

Deze mooie ontwikkeling telt 8 prachtige villa’s die zijn geïnspireerd door de prachtige natuurlijke omgeving die hen omringt, zoals de brede golfbanen, de schoonheid van de bergen en de gloed van de Middellandse Zee. Het ontwerp is verantwoord en duurzaam, waardoor schoonheid kan stromen en opgaan in de omgeving. Ze zullen worden gebouwd met de beste omstandigheden voor thermische isolatie, waardoor een schoon en efficiënt energieverbruik wordt bereikt.

Deze villa’s in moderne en eigentijdse stijl zijn ontworpen om samen met de natuur te genieten van een open, heldere en volledig geïntegreerde sfeer.

De villa’s zijn verdeeld over 2 verdiepingen, allemaal met 3 slaapkamers en een eigen badkamer. Elke slaapkamer heeft toegang tot een eigen en overdekt terras, waardoor het oppervlak van elke kamer zich naar buiten uitbreidt.

het plot is 491m², het huis 145m² met 120m² terras

KELDER INBEGREPEN!

Uitzicht op zee en golf
Ecologisch design
Op het zuidwesten gelegen
De villa’s zijn toegankelijk via de begane grond en vinden de sociale ruimte die aansluit op het terras tot aan het zwembad. De slaapkamers bevinden zich op de bovenste verdieping, waar hun privéterrassen het beste uitzicht bieden.
Het architectonische ontwerp van de binnenruimtes is praktisch en functioneel en biedt grote open ruimtes die visueel met elkaar zijn verbonden, evenals privé- en rustige ruimtes.

De prachtige locatie en de luxe van een fris en modern ontwerp zijn de belangrijkste elementen die dit project kenmerken. Deze villa’s bieden een intieme, rustige, privé en uitstekend gelegen woning, speciaal voor jou. Samen met uw gezin kunt u genieten van een exclusieve levensstijl, ontworpen om alle leden tevreden te stellen.

Deze 8 prachtige villa’s bevinden zich in Valle Romano, het hart van de New Golden Mile. Een paar minuten van Estepona, deze villa’s zijn omgeven door allerlei diensten en hebben een gemakkelijke toegang vanaf elk punt van de Costa del Sol. Luchthaven en hogesnelheidstreinen liggen op minder dan een uur rijden van uw nieuwe woning.

18 min Puerto Banús
20 min Marbella
35 minuten Gibraltar Airport

Meer info

Prijs:525.000
Status:Te Koop
Costa:Costa del Sol
Plaats:Estepona
Slaapkamers:3
Badkamers:3
Type woning:Villa

Pand delen

Contacteer ons voor meer info of een afspraak

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant